Tattoo Removal fra kun 300,-

TATTOO REMOVAL behandlingerne bliver udført med en af markedets mest effektive og skånsomme lasere. Picolaseren skyder med et picosekund som er en billionenedel af et sekund. Det er altså den mest skånsomme, hurtige og kraftfulde måde at fjerne tatoveringer på.

Laseren skyder ned igennem hudlagene uden at penetrere huden. Her sprænger den proteinhinden som dit immunforsvar har dannet rundt om blækket for at beskytte din krop. Bagefter rammer laseren blækket og sprænger det til mikroskopiske fragmenter. Herefter transporterer dine hvide blodlegemer de sprængte blækfragmenter væk.

Behandlingerne gentages efter 6-8 uger afhængigt af hvordan din krop reagerer på behandlingerne. Og når ca 50% af blækket er væk sænkes intervallerne til alt mellem 8-24 uger - men igen afhængigt af hvordan din krop reagerer på behandlingen.

De mest almindelige gener efter behandlingen er rødme, hævelse, kløen og i nogle tilfælde blæner. Men alle generne er et resultat af den varmebelastning og kontakt laseren har med blækket i huden. Jo højere styrke, jo mere kontakt er der og des flere gener vil der være.

1. og 2. behandling er der hvor generne er værst og herefter bliver de mindre og mindre i takt med, at der forsvinder mere og mere blæk. Vores mange års erfaringer med at lave tatoveringer har givet os en enorm erfaring. Ikke bare i forhold til hvordan man laver tatoveringer men også hvordan man fjerner dem.

Vi er uddannede og vi holder os løbende opdateret med behandlingsformer og teknikker for at sikre, at du altid får det bedste resultat.

Sådan foregår Tattoo Removal

1: Vi vurderer din tatovering og snakker lidt om, hvordan den er lavet. Er den lavet af en amatør el. professionel? Hvor gammel er den? Hvad er formålet med behandlingen? Skal den fjernes helt, eller bleges til et cover up?

2: Vi tager billeder, som vi ligger ind i din journal, så vi løbende under behandlingen kan følge fremskridt.

3: Vi laver selve laserbehandlingen.

4: Efter endt behandling køler vi det behandlede område ned, samt smører det ind. Vi gennemgår hvilken efterbehandling der skal laves, og så er behandlingen slut. Der skal bruges en speciel aftercare-creme, som købes i klinikken. Udover det, er der ingen krav til efterbehandling. Det behandlede område skal blot have ro og tid til at hele.

Er du klar til at bestille tid?

Konkurrencedygtige priser

X-Small - Ca. strørrelse som en 5 krone: 300-500kr

Lille - Ca. strørrelse som en tændstikkeækse: 500-1000kr

Medium - Ca. størrelse iPhone 5: 1000-1500kr

Stor. Ca. en halv underarm: 1500-2000kr

Bryn: 400kr

Se hvordan det fungerer

Åbningstider

Mandag - Fredag

10:00 – 18:00

Lørdag

10:00 – 16:00

Søndag

Lukket

Helligdage

Lukket

Send et billede af din tatovering og modtag et tilbud indenfor 12 timer