Tandblegning 1999kr - Kræver kun én behandling!

Den generelle opfattelse af tandblegning er, at det er farligt og at dine tænder tager skade. Sådan er det heldigvis ikke mere. Udviklingen de sidste par år har nu gjort det muligt at få bleget tænder uden det laver permanente skader

Vi kan nu tilbyde verdens mest effektive og skånsomme tandblegning. Du er garanteret 6 nuancer hvidere tænder men i gennemsnit får vores kunder op til 12 nuancer hvidere tænder på kun en behandling a 45 min. Resultatet holder i alt fra 6-12 måneder.

Hvis du ønsker det, kan vi udføre en hoved behandling a 60 min en gang om året - men for at du har flotte hvide tænder hele året rundt kan vi hver 3. måned lave en top op behandling. Det tager kun 15-25 min og sørger for, at du altid har et flot hvidt smil

Tandblegning udført af vores profesionelle og uddannede personale, er en sikker og effektiv måde at gøre dit smil lysere. Det er måske også den mest økonomiske kosmetiske tandbehandling. Tandblegning med laser, er en mild og effektiv metode til at få det pæneste resultat.

Hvad har vi gjort anderledes?

Efter lang tids research, har vi fundet den mest kraftfulde, effektive og mest skånsomme maskine på markedet. Som den eneste maskine i verden har den en indbygget temperaturkontrol.

Det betyder, at LED lyset altid har en temperatur mellem 37-40 grader. Det vil sige at den ikke kan lave varmeskader på tandkødet. Førhen har dette været en af de største problemstillinger når man skulle have lavet en tandblegning.

Behandlinger tager cirka en time og du står tilbage med det smil du fortjener

Tandblegningen bliver udført med to ting

• LED Blege lampe med NM lys.
• Special Hydrogen Carbamid gel med katalysator.

LED lyset fra blegelampen gør, at selve gelen som vi bruger kun indeholder 1 % Hydrogen Carbamid, bedre kendt som brintoverilte. Traditionelle blegningsmetoder indeholder op til 45% brintoverilte.

Brintoverilte er det eneste der er stærkt nok til at blege din emalje men det er også den som slider på din emalje, så jo lavere brintoverilte indholdet er, jo mere skånsom er behandlingen. Med vores nye LED teknologi har vores 1% brintoverilte gel samme effekt som traditionelle blegningsmetoder med 45% Brintoverilte.

Når gelen bliver aktiveret af LED lyset bliver der også aktiveret en katalysator som booster blegningseffekten.

Vi garanterer 6 nuancer lysere, men i snit ved en behandling på 45 min ser vi resultater på op til 12 nuancer lysere og i enkelte tilfælde endnu lysere.

Sådan fungerer det

1: Jeg måler din nuværende tandnuance og herefter via en nuance model finder vi den nuance du ønsker.

2: Jeg påfører en blå beskyttelsesgel hele vejen rundt ved din tandkødsgrænse og hærder den i 30 sekunder med LED Lampen.

3: Jeg påfører blegningsgelen på dine tænder og starter herefter LED lampen i 20 min.

4: Jeg skifter blegningsgelen og starter igen LED lampen i 20 min.

5: Jeg fjerner blegningsgelen og måler hvilken nuance dine tænder har - hvis vi har nået den rette nuance så er behandlingen færdig, hvis ikke så påfører jeg et nyt lag blegningsgel og starter LED lampen - den sidste cyklus' varighed afhænger af hvor mange nuancer vi skal ned for at nå dit ønskede resultat.

6: Jeg fjerner blegningsgelen og herefter får du lov til at se dit nye flotte smil. Så skyller du munden og vi går sammen igennem hvilke ting du skal være opmærksom på i dagene efter behandlingen og du er hermed færdig.

Efter behandlingen

Efter behandlingen skal du i minimum 3 dage undgå føde- og drikkevarer med farvestof i, samt rygning. Det vil sige alt der er hvidt og gennemsigtig må du spise/drikke. Det er vigtigt at overholde dette for at dit resultat holder så lang tid som muligt.

Grunden til dette er at, når man får bleget sine tænder, åbner tandemaljen sig og der går nogle dage før den er lukket helt i igen. Så dagene efter er den meget mere modtagelig overfor misfarvninger.

Hvis ikke du kan holde det, skal du ikke fortvivle. Vi kan nemlig lave en top op behandling, så du får det samme resultat tilbage. Vi har også kunder hvor de ikke overholder det men hvor der intet sker. Men der er en risiko for at dit resultat bliver dårligere hvis du ikke følger vores retningslinjer.

Hvad må du så spise/drikke?

Listen indebærer, men er ikke begrænset til:
• Ris
• Kylling
• Blomkål
• Yoghurt (U. Frugt og lignende)
• Havregryn
• Blomkål
• Pasta (Kun alm.)
• Æggehvider
• Hvidvin
• Vand
• Mælk

Er du klar til at bestille tid?

Se hvordan det fungerer

Åbningstider

Mandag - Fredag

10:00 - 18:00

Lørdag

10:00 - 16:00

Søndag

Lukket

Helligdage

Lukket

Har du spørgsmål?