Om os

Hos Klinik Klinik er vi stolte af, at tilbyde vores kunder overlegne kosmetiske behandlinger ved udelukkende brug af moderne og avancerede teknologi. Klinik Klinik tilbyder professionel service som giver resultater. Ved hjælp af avancerede teknologier og de fineste produkter, er hver behandling tilpasset dine specifikke behov og hjælper derved med, at nå dine mål hurtigt og effektivt.

Vi er dedikeret til at hjælpe dig med at blive den bedste version af dig. Vores højt professionelle personale, avancerede teknologi og trygge atmosfære gør Klinik Klinik til det bedste valg til dine behandlinger. Det der adskiller Klinik Klinik som førende inden for fjernelse af tatoveringer, tandblegning og carbon peeling, er vores lidenskab og passion for at hjælpe mennesker samt et urokkeligt engagement over for vores klienter gennem hele behandlingsprocessen.

Hvem står bag Klinik Klinik?

Bag Klinik-Klinik, står der et ambitiøst og dedikeret team, som hjælper dig med at blive den bedste version af dig. Med vores yderst professionelle personale, avancerede teknologi og trygge atmosfære, er vi sikre på, at vi bliver det helt rigtige valg for dig.

Kenneth Kristensen

Certified Medical Electrologist

Dan Johansen

Medical Laser Technician

Har du spørgsmål? Udfyld formularen og vi vender tilbage

Vi elsker, at høre fra vores kunder. Kom gerne ind eller skriv til os med ris og ros, eller blot for, at høre mere om Klinik Klinik og hvad vi kan tilbyde.