Friskere og glattere hud for kun 500,-

Carbon Laser Behandling er kommet for at blive. Behandlingen er en fantastisk og banebrydende ny måde at pleje og forskønne sin hud på. Din hud bliver øjeblikkeligt mere glat og frisk at se på. Der vil ske en formindskning af åbne porer samt af hudens olieproduktion, og det er en sikker og skånsom metode til foryngelse af huden.

Alle har gavn af behandlingen. Specielt hvis du vil piftes op før en fest, eller en vigtig date. Døjer du med urenheder og store porer og har du brug for en behandling der renser i dybden? Så er Carbon behandling svaret.

Man burger et tyndt lag carbon i en fin flydende form, som bliver aktiveret af laserens stråler, og forøger hudens produktion af bindevæv, imens carbon partiklerne eksfoliere huden og renser porerne. Carbon cremen består af 100% naturprodukter med bla. mudder fra vulkan sten.

Resultatet er blødere, strålende hud med reduceret porestørrelse og en mere jævn hudtone.
Foryngende Carbon Peeling målretter sig også mod de dybe lag i huden og stimulerer kollagenproduktionen, hvilket igen producerer en fastere, fyldigere hud, reducerer fine linjer og rynker og efterlader huden strammere og med fornyet glød.

Behandlingen

Det er vigtigt, hvis du ønsker at få en sund og ungdommelig hud, at vedligeholde den på lang sigt, med regelmæssige behandlinger.

Du får en grundig rensning af ansigtet, hvorefter et tyndt lag carbon, bliver fordelt på huden, og du vil få laserbehandlet hele ansigtet. Efterfølgende vil en lækker og plejende ansigtsmaske blive lagt, med mineraler fra det døde hav, for at sikre at huden får tilført fugt og vitaminer.

Det gør behandlingen for dig

Hjælper med at reducere rynker
Reducerer store porer
Giver mindre acne
Gør ar mindre tydelige
Øger hudens collagen produktion
Mindre ”fedtet” hud
Reducerer pigmentforandringer/alderspletter
Minimerer hudorme
Få en jævn og smuk hud
Øjeblikkelig virkning, og et frisk look
Skånsom, sikker og smertefri ansigtsbehandling udført af certificeret behandlere

Hvordan ser jeg ud lige efter behandlingen?

Vores behandling er afslappende og smertefri, men huden kan se en anelse rød ud efter behandlingen men det forsvinder normalt i løbet af et par timer og du kan vende tilbage til normale aktiviteter lige efter din behandling. Dog skal du beskytte din hud, ved at bruge den anbefalede SPF 50+.

På selve dagen skal du fjerne make-up eller fugtighedscreme. Make-up og solcreme kan anvendes umiddelbart efter behandling. Holdbarheden af behandlingen bestemmes af hudens tilstand, hudtype og din livsstil.

Er du klar til at bestille tid?

Åbningstider

Mandag - Fredag

10.00 – 18.00

Lørdag

10:00 – 16:00

Søndag

Lukket

Helligdage

Lukket

Har du spørgsmål?