Grønnegade 69

8000 Aarhus C

Mandag - Fredag - 10:00 - 18:00

Lørdag - 10:00 - 16:00

Seneste nyt

Få fjernet en tatovering med laser

Det har aldrig været nemmere at få fjernet en tatovering. Med de nyeste teknologier inden for tattoo removal går det hurtigere og er mindre smertefuldt. Picolaseren som vi bruger hos Klinik Klinik er revolutionerende. Den gør at forbrændinger og arvæv ved tattoo removal, er fortid. Måden tattoo removal foregår på er, at laseren skyder pigmenterne i stykker. Herefter fjerner dine hvide blodlegemer fragmenterne. Når du vælger at få fjernet en tatovering med laser, sikrer du dig selv det bedste resultat. Derudover, er det den mest skånsomme og effektive måde at få fjernet en tatovering på. Du vil kunne se tydelig forskel allerede efter 1. behandling.

NB: Brug ALDRIG alternative metoder til at få fjernet din tatovering. Kontakt en behandler med det rette udstyr og nødvendige viden. Hos Klinik Klinik er vi uddannede til at fjerne tatoveringer. Derfor følger vi udviklingen meget tæt, så vi kan yde det bedste for vores klienter. Derudover har vi en fortid som tatovører, hvilket giver os en stor indsigt i processen.

Er der nogle tatoveringer man ikke kan fjerne med laser?
Mange tror at mørke farver er de sværeste at fjerne. Dog er det faktisk farver som grøn, rød og blå der er de sværeste at fjerne. Heldigvis er hverken farver eller kontraster et problem for picolaseren vi bruger hos Klinik Klinik. Behandlingen varierer alt efter hvor stor din tatovering er, samt hvilket blæk der er brugt. Der er ikke en tatovering der er for stor til os. Vi fjerner alle typer tatoveringer.

blank

Er der bivirkninger ved at få fjernet tatoveringer med laser?
Der er bivirkninger forbundet med at få fjernet en tatovering, men de er milde. De mest normale bivirkninger ved tatoverings fjernelse med laser er rødme, kløen og hævelse. Der kan i enkelte tilfælde komme blæner.

Bemærk: Alle de nævnte gener/bivirkninger som er forbundet med at få fjernet en tatovering er normale. Disse gener er et resultat af varmen fra laseren og aftager efter nogle dage. Typisk er det værst efter 1. og 2. behandling, herefter bliver generne mindre. Følg vores gode råd for at mindske dine gener mest muligt.

Hvis du benytter dig af alternative metoder til at få fjernet dine tatoveringer, kan du opleve langt værre gener. Store ar, halvt fjernede tatoveringer og store blæner, er blot nogle af risici der er. I værste fald kan du gøre permanent skade på din hud.

Få altid udført din behandling professionelt, så får du det bedste resultat.

blank